قوچانی: رادیکالیسم تهمت اصولگرایان به اصلاح‌طلبان نیست، صفتی است که خود انتخاب کرده‌اند-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

قوچانی: رادیکالیسم تهمت اصولگرایان به اصلاح‌طلبان نیست، صفتی است که خود انتخاب کرده‌اند

عضو شورای مرکزی کارگزاران و سردبیر روزنامه سازندگی گفت: رادیکالیسم صفتی است که اصلاح طلبان خودشان انتخاب کرده اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد قوچانی» عضو شورای مرکزی کارگزاران و سردبیر روزنامه سازندگی در واکنش به نامه موسوی خوئینی ها به رهبر انقلاب اسلامی نوشت:


دفاع از رادیکالیسم به عنوان تفکری ریشه‌محور از چندی پیش در دستور کار روشنفکران سیاسی جناح چپ رادیکال قرار گرفته است.


علیرضا علوی‌تبار در مصاحبه با روزنامه همشهری به صراحت می‌گوید: "اصلاح‌طلبانی که رادیکال نیستند، از جبهه اصلاحات بیرون بروند." جمله‌ای که یادآور شرط شهروندی در کشور در سال ۱۳۵۳ است که موکول به عضویت در حزب رستاخیز بود!


اگر دعوت کرباسچی از خاتمی به بازسازی جبهه اصلاحات و انتقادات صریح کارگزاران از عارف را عبور از خاتمی قلمداد کنیم، انتقادات صریح حجاریان از خاتمی را چه می‌توان نام گذاشت؟!


اختلاف میان چپ رادیکال و راست مدرن در جبهه اصلاحات اختلاف تاکتیکی و حتی راهبردی نیست؛ اختلافی گفتمانی است که در بیرون از لایه‌های تشکیلاتی و سیاسی این جبهه قابل ردیابی است.


حلقه چپ مدرن رادیکال نه تنها با کارگزاران که با حزب اتحاد ملت هم در حال مرزبندی است چون آن را جانشین شایسته‌ای برای حزب مشارکت نمی‌داند.

 

انتقادات حجاریان از خاتمی و تحریک بهزاد نبوی به سبب گرایش به کارگزاران به سبب آنکه از روحانی انتقاد نمی‌کند، بخشی از این تسویه حساب ایدئولوژیک است.


رادیکالیسم تهمتی نیست که از سوی اصولگرایان به این اصلاح‌طلبان زده می‌شود؛ رادیکالیسم صفتی که خود آن‌ها مانند علیرضا علوی‌تبار برای مرزبندی با اعتدالیون انتخاب کرده‌اند.


در میانه عصر اعتدال [دولت روحانی] در حالی‌که گفت‌و‌گو برای سران اصلاحات مانند خاتمی و عبدالله نوری به هر علتی گشوده نبود، چراغ سبزی به موسوی خوینی‌ها برای گفت‌وگو داده شد.

 

متاسفانه موسوی‌خوینی‌ها به نمایندگی از جبهه اصلاحات حاضر به انجام این ماموریت تاریخی و گفت‌و‌گو با حاکمیت نشد اما اکنون قرار گرفتن به عنوان نماینده چپ رادیکال عبور از جایگاهی است که خوینی‌ها می‌توانست در غریاب دیگر سران اصلاحات آن مسئولین را انجام دهد.


گفت‌وگوی انتقادی علنی بیش از آنکه برای دستیابی به یک نتیجه ملی باشد، در خوشبینانه‌ترین حالت یک اقدام شخصی و در رادیکال‌ترین صورت یک اقدام یک اقدام تشکیلاتی برای مرزبندی است.


مشهور است موسوی خوینی‌ها یکی از اعضای مجلس خبرگان بود که به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای [در سال ۶۸] رای نداد، هر چند که پس از رهبری آیت‌االه خامنه‌ای، ایشان موسوی خوینی‌ها را به عنوان مشاور سیاسی انتخاب کردند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار